Friday, October 27, 2017

Go4GPS - Sistem za satelitsko praćenje

Go4GPS je evropski brend za GPS nadzor koji se nakon dugogodišnjeg rada sistema u zemljama Evropske Unije pozicionira i u Srbiji. Generalni zastupnik Go4GPS sistema za Srbiju je Junior Security d.o.o. Zrenjanin. Za razliku od sličnih postojećih rešenja na tržištu Srbije, Go4GPS sistem omogućava veći kvalitet usluga GPS praćenja sa neuporedivo više opcija podešavanja i izveštavanja, kao i mogućnost nadzora iz našeg monitoring centra.

Usluga podrazumeva korisnički pristup uređajima za GPS praćenje u realnom vremenu na Go4GPS serveru, arhiviranje podataka do 90 dana unazad, pristup arhiviranim podacima i prikaz kretanja osoba ili vozila na mapama. Ukoliko nemate sopstveni GPS uređaj, Junior Security doo je dugogodišnji uvoznik GPS uređaja sa EU sertifikatima koje prodajemo po najpovoljnijim cenama u Srbiji.
GPS uređaji iz naše ponude prilagođeni su monitoringu: motocikala, automobila, lakih teretnih vozila, teških teretnih vozila, građevinskih radnih mašina, poljoprivrednih mašina, plovnih objekata, kontejnera za prevoz robe, ljudi i kućnih ljubimaca.
U zavisnosti od Vaših potreba, na GPS uređaje se mogu povezati sonde za očitavanje nivoa goriva i temperature, IButton čitači i ključevi za identifikaciju vozača, panik tasteri, kao i razni senzori. Ukoliko naručilac ne želi da instalacije uređaja i dodatne opreme realizuje u vlastitoj režiji, Junior Security doo ima obučen tehnički tim koji će po dogovoru izaći na teren i kompletan posao montaže, preseljenja i demontaže uređaja kao i instalaciju dodtne opreme, uraditi po Vašem nalogu i po minimalnim cenama.


No comments:

Post a Comment