Wednesday, January 17, 2018

3.2

Kako bi zadovoljili potrebe naših korisnika, a kvalitet naše usluge podigli na viši nivo, unapredili smo serversku aplikaciju na najnoviju verziju - 3.2!
Nova verzija nam donosi velik broj novih opcija, od kojih bismo izdvojili nekoliko koje našim korisnicima olakšavaju korišćenje našeg servisa: 
  • Google Street View u realnom vremenu:
Ono na šta smo posebno ponosni ističemo kao najveći novitet koji nam je dopremljen sa verzijom 3.2, a to je Google Street View prikaz kojem se pristupa putem panela za upravljanje mapom. Nakon omogućavanja Street View prikaza, otvoriće se novi prozor u donjem desnom uglu koji sinhronizuje lokaciju odabranog vozila sa Street View servisom.
Ovom opcijom omogućeno je sagledavanje okoline kroz koju se Vaša vozila kreću u realnom vremenu, što korisniku pruža bolji uvid u trenutnu lokaciju svojih vozila.
  • Google Live Traffic!
 Još jedna sjajna opcija koju nam donosi 3.2 verzija. Koristite  Google Live Traffic servis kako biste izbegli gužve i zakrčenja u saobraćaju, navodeći Vaša vozila da bi stigla na željenu lokaciju u što kraćem roku uz maksimalnu uštedu. Omogućavanjem Live Traffic opcije iz panela za upravljanje mapom, deonice na mapi sa velikom gustinom saobraćaja će promeniti boju u crvenu, dok će deonice sa manjom gustinom saobraćaja promeniti boju u narandžastu, odnosno zelenu.

 Napomena: Google Live Traffic servis je omogućen isključivo u interakciji sa Google Streets, Google Hybrid i Google Terrain mapama. 

No comments:

Post a Comment