Friday, January 26, 2018

Saznajte kako da uštedite novac na jednostavan način!

U modernom dobu ljudi svakodnevno smišljaju savremene načine uštede novca, a JuniorSecurity je jedna od kompanija koja nudi velik broj tih načina uštede. U ovoj objavi predstavljamo način uštede koji se pokazao kao jedan od najefikasnijih.
U pitanju je iButton - vrsta ključa koji se najčešće koristi u transportnoj delatnosti. Spektar primene je veoma širok a najčešće se koristi tamo gde postoji potreba za autorizacijom vozača. Dimenzija je automobilskog ključa, lako prenosiv i od nerđajućeg čelika. iButton čitač se implementira u vozilo zajedno sa Go4GPS uređajem, koji putem našeg aplikativnog servera nudi opciju kreiranja izveštaja i pruža informacije koji vozač je i kada upravljao vozilom, davajući vlasniku odličan uvid u evidenciju radnog vremena svojih vozača. Služi i kao sigurnosni sistem vozila, što znači da bez autentičnog iButton ključa vozilo nema mogućnost pokretanja. Pri svakom paljenju vozila od vozača se zahteva identifikacija iButton ključem, u suprotnom vozilo neće biti u mogućnosti da se pokrene.
iButton ključ
Povećanjem nadzora zaposlenih na ovaj način se povećava kako produktivnost, tako i sigurnost vozila. 
Korišćenjem iButton ključeva i donošenjem odluka na osnovu dobijenih informacija iz naših izveštaja, vlasnici vozila u kratkom vremenskom roku sa sigurnošću vraćaju investiran novac.

No comments:

Post a Comment