Friday, June 22, 2018

QUECLINK GL530

Istraživanje tržišta dalo nam je vetar u leđa da našu ponudu obogatimo novim proizvodima iz oblasti praćenja pokretne imovine, kao i proizvodima ličnog obezbeđenja kao što su personal tracker-i. U narednim objavama predstavićemo vam ne-tako-obične uređaje za praćenje:

QUECLINK GL530

U pitanju je GPS uređaj koji je svoju primenu našao prvenstveno kao dodatni asset tracker kod skupocenih vozila koja su popularna meta kradljivaca, a najčešće ga koriste ozbiljne lizing i osiguravajuće kuće.

Uređaj dolazi u izuzetno jakom i izdržljivom plastičnom kućištu. Kućište je opremljeno sa 3 ultra jaka neodijumska magneta koji služe za pričvršćivanje uređaja na metalnu šasiju vozila, a raspolažu snagom od ~ 8G. Ono što ga razlikuje od standardnih GPS uređaja je izuzetno jednostavna montaža na skrivenim mestima vozila. 
Dve stvari koje ga razlikuju od ostalih uređaja za praćenje je to što je opremljen litijumskom baterijom velikog kapaciteta, radi potpuno autonomno, odnosno ne vezuje se na instalaciju vozila, a  nema ni eksternih antena ni kablova.
Dobrom konfiguracijom uređaja baterija može da izdrži i do 1300 dana.
Uređaj je projektovan da detektuje uklanjanje istog sa šasije i u koordinaciji sa Go4GPS servisom momentalno obaveštava korisnika o alarmnoj situaciji. 

GL530 je operativan na temperaturama od -20 do +60 C, čineći ga pogodnim za različita područja. Dimenzija je  106x43x22,5mm, a teži svega 112 grama.

No comments:

Post a Comment