Tuesday, July 17, 2018

Predstavljamo Queclink GL300

U pitanju je vodonepropusni real-time treker neverovatne preciznosti, dizajniran za praćenje ljudi, imovine i kućnih ljubimaca. 


Veličine kutije šibica, bez žica i antena, GL300 dobija široku primenu kad je praćenje ljudi i imovine u pitanju. Opremljen je panik-tasterom ergonomskog dizajna idealnim za urgentne situacije. Pritiskom na taster šalje se SOS obaveštenje Go4GPS monitoring centru koji dalje reaguje po unapred definisanom protokolu. Treba posebno naglasiti da uređaj dolazi sa punjivom baterijom čija autonomija iznosi oko 15 dana, a puni se preko mini-USB porta. U slučaju pražnjenja baterije, Go4GPS obaveštava korisnika o novonastaloj situaciji putem email ili SMS obaveštenja. 

Primena ovog uređaja je raznolika. Njegova kompaktnost dozvoljava npr. skrivanje uređaja u školski ranac deteta, kako bi bili sigurni da je dete stiglo u školu dok ste vi na putu na posao. U koordinaciji sa Go4GPS servisom, omogućeno je kreiranje geo-fence granica, a u slučaju da se uređaj nađe van istih tih granica, korisnik će o tome biti obavešten putem email ili mobilnih obaveštenja. Ovakva upotreba uređaja je i te kako praktična ukoliko korisnik poseduje npr. vozni park i želi da se uveri da zaposleni ne prave "privatne ture" tokom radnog vremena.
GL300 služi i za praćenje imovine, a dovoljno ga je samo ubaciti u bilo koji objekat koji želite da pratite, bio to prtljag, lap-top tašna, ili predmet od vrednosti koji nikako ne želite da vam ukradu. U slučaju krađe, ako ste dobro sakrili uređaj budite sigurni da ćete ponovo pronaći ukradeno.
Između ostalog, uređaj je veliku primenu našao kod onih sa posebnim potrebama, pogotovo kod osoba sa Alchajmerom. 


Šta god da želite da pratite, GL300 nudi diskretan, precizan  monitoring lokacije sa neverovatnom preciznošću i minimalnim odstupanjem od samo 4 metra. 
Operativan je na temperaturama od -20 do +55 C i pokazao se odličnim u različitim područjima. Minijaturnih dimenzija (68,5 x 38,5 x 23,5 mm) i svojih 60g veoma lako nalazi upotrebu kod svakog pojedinca.

Ukoliko ste zainteresovani za Queclink GL300, JuniorSecurity ga nudi po povoljnoj ceni, a za više informacija možete nas kontaktirati putem email-a na adresu office@juniorsecurity.co.rs

No comments:

Post a Comment